Wednesday, October 17, 2012

Lagu Campursari Caping Gunung - Nurhana

http://www.youtube.com/watch?v=dyVA8-63p_Iendofvid
[starttext]
Langgam lagu jawa campursari berjudul Caping Gunung ini merupakan salah satu lagu kesenenganku, dimana setiap ada kesempatan waktu luang aku menyenandungkan lagu ini. Alunan empuk suara Mbak Nurhana menambah gayeng dalam menirukan untaian kalimatnya, tentunya sambil leyeh-leyeh ...

Lirik lagu Caping Gunung - Nurhana

Dhek jaman berjuang
Njur kelingan anak lanang
Mbiyen tak openi
Ning saiki ono ngendi

Jarene wis menang
Keturutan sing digadhang
Mbiyen ninggal janji
Ning saiki opo lali

Neng nggunung
Tak cadhongi sego jagung
Yen mendhung
Tak silihi caping nggunung

Sukur biso nyawang
Nggunung deso dadi rejo
Bene ora ilang
Nggone podho loro lopo

REFF :

KEMBALI KE ATAS……..

Download Campursari Caping Gunung - Nurhana
[endtext]

0 comments:

Post a Comment